Bericht versturen
CHINA De Verf van de aërosolnevel fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Eric Johnken

Telefoonnummer : 86-13824322829

WhatsApp : +8613824322829

Free call

De driedaagse reis van Ilikegroupchaoshan

April 3, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over De driedaagse reis van Ilikegroupchaoshan

Ons bedrijf organiseerde onlangs een team de bouwreis om ons hard werk en succes te vieren. Wij zijn opgewekt om aan te kondigen dat de reis een groot succes was en alle teamleden een fantastische tijd hadden die nieuwe bestemmingen onderzoeken, verschillende keukens uitproberen, en over pretactiviteiten plakken.

Nu wij terug van onze verjongende onderbreking zijn, zijn wij volledig geëngageerd aan het leveren van de hoogste kwaliteit van de dienst aan onze geachte cliënten. Als u om het even welke vragen of zorgen hebt, gelieve te aarzelen niet om in aanraking met ons te krijgen. Wij zijn altijd bereid om u bij uw behoeften te helpen.

Als toegevoegde bonus, zouden wij een paar beelden van de reisavonturen van ons bedrijf willen delen. Wij hopen deze foto's een glimlach aan uw gezicht brengen en u inspireren om een onderbreking te nemen en nieuwe bestemmingen te onderzoeken.

 

Er zijn jonge en mooie dames in Ilike-Bedrijf. Jammer genoeg, hebben sommige werknemers andere regelingen en kunnen niet samen deelnemen. Het verheugen zich op de reis in het volgende kwart.

 

Ons bedrijf zal spoedig aan het Kanton Eerlijke, warm welkome klanten deelnemen aan de cabine komen bespreken, als u meer informatie wilt kennen, u kan ERIC of andere verkoop op hompage direct contacteren.


Neem een blik bij onze fotogalerij en vergeet om ons te laten weten of hebt u geen vragen of vereisten. Wij verheugen ons op spoedig het horen van u!

laatste bedrijfsnieuws over De driedaagse reis van Ilikegroupchaoshan  0

laatste bedrijfsnieuws over De driedaagse reis van Ilikegroupchaoshan  1

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in